21 Δεκ 2010

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ!!!


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει χριστουγεννιάτικο μπαζάρ την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Οι μαθητές, με τη συνδρομή της δασκάλας των εικαστικών, έχουν φτιάξει κα-τα-πλη-κτι-κές χριστουγεννιάτικες κατασκευές! Σας περιμένουμε όλους, για να κάνουμε ακόμη περισσότερα παιδιά να χαμογελάσουν!!

Πάμε θέατρο;







Δεν ξέρουμες για σας, εμείς όμως παρακολουθήσαμε το "όνειρο του σκιάχτρου" στο θέατρο Παπαδημητρίου και πραγματικά το απολαύσαμε!Προσθήκη  εικόνας

17 Νοέμβρη




Στη γιορτή πήρε μέρος όλο το σχολείο, είπαμε τραγούδια ενώ παράλληλα γινόταν προβολή με ντοκουμέντα εκείνων των ημερών.

Επιστροφή στα θρανία...


Ωραία τα παιχνίδια και η ξενοιασιά της θάλασσας, ήρθε όμως η ώρα να γυρίσουμε στο σχολείο και να ξαναβρεθούμε με τους φίλους και συμμαθητές.

Έτσι τη Δευτέρα 13-09-2010 ήμαστε όλοι εκεί για τον αγιασμό με τον ιερέα του ναού Πέτρου και Παύλου ο οποίος και μας καλωσόρισε. Στη συνέχεια η διευθύντρια μας καλωσόρισε κι εκείνη με τη σειρά της και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μας γλύκανε με τα κεράσματα που προσέφερε. Δάσκαλοι και παιδιά ανταλλάξαμε ευχές για καλή σχολική χρονιά και ξεκινήσαμε...

Παιδικό πανηγύρι!




Το θυμάστε; Στο Κρηπίδωμα, έξω από το Κόκκινο Σπίτι. Είχαμε περάσει καταπληκτικά! Παίξαμε, τρέξαμε, ζωγραφίσαμε... Το διοργάνωσε η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας (Πολιτιστικά θέματα - Αγωγή Υγείας - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση) και την αφίσα έφτιαξε μαθήτρια του σχολείου μας. Ωραία ήταν... Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες για να θυμηθείτε πόσο ωραία ήταν (όσοι δεν πήρατε μέρος... χάσατε!).