1 Μαΐ 2017

Εγγραφές μαθητών Α΄ τάξης

                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη πραγματοποιούνται από 2 μέχρι 19 Μαḯου 2017. Τη σχολική χρονιά 2017-2018 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2011 έως 31-12-2011. Τα δε προσκομιζόμενα δικαιολογητικά  είναι:
α. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
β. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή συμπληρωμένο από παιδίατρο ή γενικό ιατρό ή σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγο. Το Α.Δ.Υ.Μ. καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κλπ) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία).
γ. Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας (ΟΤΕ, ΔΕΗ, μισθωτήριο οικίας  κτλ).Πατήστε στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο για τα όρια της σχολικής μας περιφέρειας:  http://dipe.eyv.sch.gr/sxoleia/oria-sxolikon-monadon/dimotika-sxoleia-xalkidas
 δ. Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό
 Για τις εγγραφές και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της Διευθύντριας καθημερινά από  8.30π.μ. έως 13.15.